
Product Description
RFID UHF coacted paper Label LABH47 , RFID label for retail , Apparel RFID UHF label , Omni-directional label
The label LABH47 is with Omni-directional reading performance and it is especially designed for logistic,post and other asset managment application.
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 | 
| Chip | M4QT | 
| Memory | EPC 128bits,USER 512bits,TID 64bits | 
| Application | logistic,post and other asset managment | 
| Mounting way | applied to surface of the object | 
| Read range | RFID:Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader | 
| Frequency | 860~960MHz ( GS) | 
| Size | Antenna size:44*44mm,Die cut:50.8*50.8mm | 
| ESD: | ≤2KV | 
| Storage temp | -30℃ to 60 ℃ | 
| Operation temp | -30℃ to 60 ℃ | 
| Storage Humidity: | 30%~70% | 
| Warranty | 1 Year | 

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. | 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                